Novinka: Velký vánoční balíček vědomostí a zábavy se slosovací soutěží

Milujeme rozzářená dětská očka u vánočního stromečku. A zároveň víme, jak to čekání na Ježíška bývá pro děti dlouhé. Proto jsme v Tuláčkově světě přemýšleli nad originálním dárkem pod stromeček, který se dá spojit i s adventním obdobím. Výsledkem je Velký vánoční balíček, do kterého jsme zabalili vědomosti, zábavu, dobrodružství, ale i soutěž. Pojďme si jej společně rozbalit.

Co ukrývá Velký vánoční balíček?

velký vánoční balíček - co obsahuje

Vědomosti a zábavu pro zvídavé děti:

  1. Hlavní hračku z Tuláčkova světa – KVIZ neboli Krabici Vědomostí I Zábavy o 149 Kč výhodněji (než při nákupu celoroční nabídky této sady).
  2. Novinku v podobě adventních rébusových kartiček pro zkrácení adventního období.
  3. Velkou slosovací soutěž o další 3 hračky z Tuláčkova světa.

KVIZ už pravděpodobně znáte. Je to Tuláčkova magnetická stavebnice, kterou rádi přirovnáváme k Legu. Akorát je skladnější, vleze se i do tubusu, a dobře se udržuje (omyjete vlhkým hadrem). Dětská mapa Evropy tvoří základovou podložky a jednotlivé sady magnetů potom mini stavebnice, díky kterým si ději staví vlastní svět, hrají si, vzdělávají a rozvíjí svou kreativitu. Všechny hry s KVIZem sepisujeme do tzv. fondu KVIZoHer.

Adventní rébusové kartičky jsou listopadovou novinkou na e-shopu Tuláčkův svět. Jedná se o netradiční náplň do domácích adventních kalendářů, ze které děti neztloustnou a ještě se dozvědí řadu poznatků o oslavách Vánoc v Evropě. Všech 24 vánočně ilustrovaných kartiček vám přijde v krásném vánočním pytlíčku.

Soutěž bude probíhat na přelomu ledna/února 2021 a zaslouží si detailnější povídání dále v článku. Pouze když zakoupíte Velký vánoční balíček, tak se můžete zúčasnit  soutěže a ještě vás vyjde celý dárek o 149 Kč levněji, než kdybyste koupili zvlášť adventní rébusové kartičky a zvlášť sadu KVIZ.

Tip lvíčka Tuláčka:

Připravte dětem adventní kalendář plný zábavy a vědomostí. Do každého pytlíčku/okýnka (záleží, jaký domácí kalendář máte) vložte po jedné rébusové kartičce (jsou očíslované) a nějakém magnetu ze sady KVIZ. Hádankou se dítě zabaví, něco přiučí a s magnetkou si pohraje. Pod stromečkem pak nechte dítě rozbalit zbytek sady KVIZ. Uvidíte jeho nadšení, když zjistí, že magnetky z adventního kalendáře lze umísťovat na magnetickou mapu Evropy.

Slosovací soutěž o 3 hračky z Tuláčkova světa

Na adventních rébusových kartičkách značky Tuláčkův svět jsou hlavolamy, křížovky, matematické hádanky, uzavřené a otevřené otázky. Na každý adventní den je připravena jedna hádanka.

  1. Nechte děti, ať během adventu vyřeší všech 24 hádanek a odpovědi si pečlivě zapisují.
  2. Od 28. 12. do 28. 1. posílejte vaše výsledky na adresu info@tulackuvsvet.cz.
  3. E-mail označte předmětem Vánoční soutěž s Tuláčkem. Do obsahu e-mailu vložte pouze číslo otázky a jeho odpověď, ať se nám to dobře kontroluje.
  4. Všichni, kdo správně vyřeší všech 24 otázek, jsou zařazeni do slosování o tři ceny z Tuláčkova světa.
velký vánoční balíček - adventní karty

Není zakázáno hledat odpovědi na Internetu. Naopak, dítě tím rozvíjí tzv. vyhledávací kompetenci, která se mu bude dále v životě mnohokrát hodit.

Na přelomu ledna/února 2021 (zavčas vás budeme informovat na sociálních sítích i e-mailem) proběhne veřejné losování 3 výherců. O co se soutěží?

  • 1. místo: Magnetická mapa ČR včetně 1 sady magnetek k ČR. (vyjde v půlce listopadu 2020)
  • 2. místo: Chystané rozšíření ke KVIZu, které z něj udělá rodinnou deskovou hru. (vyjde začátkem roku 2021 – proto je losování tak posunuto)
  • 3. místo: Sada pexes na různé motivy z Tuláčkova světa plus velké magnety hrdinů.

Všechny výherní ceny s výhodou užijete k již zakoupené sadě Velký vánoční balíček. Žádnou z hraček tak nedostanou vaše děti dvakrát. Výhru ze soutěže jim můžete dát za pololetní vysvědčení, schovat k narozeninám anebo jen tak pro radost.

Pokud se vám Velký vánoční balíček líbí, pořiďte jej dětem (vhodné od 5 let věku) radši zavčas. Některé komponenty se vyrábí ručně a jejich dodání trvá až měsíc. Doporučujeme vánoční novinku koupit v první polovině listopadu 2020.

lvíček Tuláček

Říkají mi lvíček Tuláček a společně s mou kamarádkou Hanekou vás a vaše děti zvu na Hravou cestu do neznáma.

Na cestu si nezapomeňte přibalit mapu, cestovní pas a dobrou náladu!

Před samotným putováním vám doporučuji si přečíst mé pohádky, ať víte, kde jsem se tu vzal a kam vlastně kráčím.

Kontaktovat nás můžete na:

  • tel. čísle: +420 776 339 191
  • e-mailu: info@tulackuvsvet.cz

Sdílejte článek

Zkraťte dětem čekání na Ježíška, ukažte jim Tuláčkův adventní kalendář
3 tipy, jak netradičně naplnit domácí adventní kalendář
Předchozí příspěvek
Zkraťte dětem čekání na Ježíška, ukažte jim Tuláčkův adventní kalendář
Následující příspěvek
3 tipy, jak netradičně naplnit domácí adventní kalendář
Menu